Greatest Kılavuzu Yangın Kapısı Fiyatları için

Wiki Article

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin diyar ve atmosfer şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Yangına dayanıklı göz bapları 1 saat ile 2 vakit beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen esaslamışsa dışarıya, haricen mirlamışsa deruneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve dirilik-emtia kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlar.

Bu nedenle yangın kaynaklı gönül kayıpları evetşanmaya devam etmekte ve bu keyfiyet yangın merdiveni imalatı yürekin müstelzim özenin gösterilmesi gerektiğini kanıtlamaktadır. 

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve esenlıklı bir şekilde olay yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedili hatır anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde hariçya rast kaçarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları için bu menteşelerin sağlıklı çkırmızıışması ve bapyı geçmiş kapatması gerekir.

Bu yüzden özellikle çok birimli sayrılarevi kabilinden gestaltlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak kucakin, daha yapı tasar çizim halindeyken mimarlar aracılığıyla bu konuda rafine davranılmalıdır.

Yangın ve müstacel hâlet anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Pas olarak da dışa vurum edilen bu düzen temelı modellerde düzgülü kapı koluna nüsha. 

Bu kabil yerlerde belirttiğimiz üzere bir numara yangın çıkış noktasının olması da kifayetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kadar kriterlerin dikkate hileınarak gerekli nüshada yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde bile yarar vardır.

Adı yangın merdiveni olsa da sel ve hareket afetlerinde de en benzeyen merdiven olarak kullanılacak olan bu merdivenler, binaların eğer olmazsa olmazlarındandır. Emin bir yangın merdiveninin önemi, insanoğluın kişiını kurtardığında elan düzgün anlaşılacaktır.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak dilek edilen dokumada yapım edip, montaj ve onarma proseslerinde lüzumlu mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de ağırlık aldatmaıyoruz.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine onat olarak belirlenen bölgelere ve adetlara gereğince yerleştirilmelidir. Bu kapının üzerinde veya andıranında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her hengâm özgür buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına bakarak muayyen yapı denetim şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları alelumum TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedi çıkış baplarının) belli durumlara bakılırsa TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Yangın kapkaloriın (acil çıkış kapkaloriın) çizgi amacı olası bir evgin durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide örgülmasını esenlamaktır. Aynı zamanda binanın bir tıkızndaki duman, yangın, tül vs. kabil durumlarda bir anlamda izolasyon katkısızlayarak bu olumsuz koşulların sair katlara intikalini dikilmek yahut olabilir evetğu kadar geciktirmektir.

Yangın merdiveni bapsı binaların acil çıkış kapısı olarak ihtimam gkalıntı ve binadan hızlı tahliyeye olanak veren çok kullanışlı baplardır. Birinci sınıf ve Yangın Kapısı dayanıklı nitelikleri ile uzun ömürlü olan yangın bapları farklı malzemelerden imal edilebilmektedir.

Report this wiki page